Yogalessen

'LIVE' FLOWING YOGALESSEN:


Vanaf 13 september elke maandagavond:


- SESSIE 1 van 20u tot 21u 


- SESSIE 2 van 21u tot 22uLocatie: Ontmoetingscentrum De Bosstraat

              te Wilsele-putkapel.


Deelname in reeksen

Geen les tijdens de schoolvakanties.
De Flowing yogales is een actieve en tegelijk ontspannende yoga, ideaal om de batterijen terug op te laden. Deze les staat open voor iedereen, ook voor wie niet sportief is. De yogales wordt op rustgevende muziek gegeven en via het uitvoeren van verschillende losmakende bewegingen en asana's of yogaposes versterk je zowel je lichaam als geest, en voel je je nadien meer ontspannen en soepeler.


De les duurt één uur en start met een rustige warming up, meestal in lig. Vervolgens wordt een zonnegroet uitgevoerd, een typische opeenvolging van krachtige en opwarmende yogaposes. Verder in stand komen balansoefeningen, twistposes voor buik en rug en ook de typische warriors of krachthoudingen aan bod.

Het tweede halfuur van de les gaan we verder met grondoefeningen, zowel yin als yang poses worden uitgevoerd. Yin staat voor losmaken en ontspannen, yang staat voor kracht en versteviging.


Alle bewegingen en poses gebeuren op eigen tempo, luisterend naar je eigen grenzen. De les eindigt steeds met een relaxerend Zen-moment, voor lichaam en geest.
Kom door Flowing yoga terug in balans!
Voor meer info en prijzen, contacteer ons via info@rvenergy.be