Search
Close this search box.
Massage homepage met stijl element

Relaxerend – Therapeutisch – Losmakend

Kom terug in balans! 

Individuele aanpak! 

KINESITHERAPEUTISCHE MASSAGE 

De kiné massages zijn gericht op een volledige ontspanning van lichaam en geest. Dit via verschillende manuele massage technieken en het gebruik van een professionele massagetafel. De massages hebben een gepersonaliseerde aanpak met extra aandacht voor de pijnlijke en gespannen zones. Indien gewenst worden via kinesitherapeutische technieken vastzittende zones in rug en nek losgemaakt en worden functionele thuisoefeningen aangeboden.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Voor zwangere dames bieden wij een specifieke massage aangepast aan de noden van de zwangerschap, met een speciaal daarvoor bestemde massagetafel: De buik ligt ondersteund in de tafel, wat zeer ontspannend  is voor de aanstaande mama om via buiklig het hele lichaam te laten masseren, met extra aandacht voor de vaak pijnlijke rug, nek en schouders. De tafel is uniek in Rotselaar, Leuven en omstreken!

Wij maken gebruik van de massage oliën van Phyto 5, gecertificeerd ecologisch en organisch. Alle oliën bevatten krachtige anti-aging bestanddelen zoals natuurlijke vitamine E, advocado-olie, zonnebloemolie en olijfolie.

Mogelijkheden & Prijzen 2024 :

20 minuten:  30€

30 minuten:  45€

45 minuten:  65€

60 minuten:  79€

5 beurtenkaart aan voordeeltarief:

5x 30 minuten: 215€ (6 maanden geldig)

5x 45 minuten: 300€ (6 maanden geldig)

5x 60 minuten: 370€ (6 maanden geldig)

De betaling gebeurt ter plaatse via bankapp of Payconiq.

Wij werken op afspraak:

0488/006.238  –  riet@rvenergy.be

KADOBONNEN als origineel én gezond geschenk bij ons verkrijgbaar. 

RVEnergy

Riet Valckx – Master Kinesitherapie

Streekveld 3 – 3110 Rotselaar

TER INFO:

Verschillende ziekenfondsen voorzien een tegemoetkoming per persoon en per kalenderjaar in oa. massages. Breng het betreffende document van uw ziekenfonds mee en wij vullen het graag voor u  in!